Als ik dan toch een goede-voornemens-blogger ben, dan ga ik maar even door. Werk blijft een beetje een dingetje. Wonen ook. Ik hoopte om volgend jaar een tiny house te gaan bouwen, maar dat moest ik even weer helemaal omdenken. Ik zou weer in Wageningen gaan wonen. Daar ga ik de komende maanden dus flink opknappen: de vloer ligt er al 20 jaar er mag wel een likje verf her en der. Bovendien wil ik een lekkere werkplek creëren. Ik heb werk in Amerongen op zaterdag op zondag, daar kan ik net van leven, maar voor alle sjeu moet ik dus door de week ook wat doen.

Dat zeg ik dus ook vrolijk tegen iedereen: “…en door de week ga ik in Wageningen werken”, alleen komt daarop natuurlijk een onvermijdelijke vraag.
“Oh, wat ga je doen dan?”

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee. Ik denk dat ik gewoon maar aan het werk ga en wel zie wat eruit komt. Vooralsnog ben ik bezig met het inrichten van mijn huis en het kantoor, wat ik daar ook ga doen. Dat wil zeggen: ik dóe nog geen drol, maar ben lekker aan het fantaseren en informeren. Eén ding weet ik wel: ik wil een bamboe vloer…