Vandaag had ik het qua fietsen goed geregeld: ik moest tussen 13:00 en 13:30 een Too good to go ophalen in Ede. Dus daarna heb ik gewoon weer lekker wat ins blaue hinein gefietst.

Het was een heerlijke fietsmiddag, maar ik was even vergeten dat half september Airborne betekent. Gelukkig was het geen weekend, maar de voorbereidingen waren overal volop bezig.

Vlak ten Noorden van Renkum maakte een aantal parachutisten een (proef?-)sprong. Dit is ook de plek waar operatie Pegasus min of meer langs kwam, dus het kan zijn dat het de bedoeling was dat ze daar landden in plaats van op de Ginkelse Heide. Eén van het was op het fietspad geland, dus de meeste fietsers wachtten geduldig tot hij zijn parachute opgerold had. Ik heb gevraagd of ik de stof even mocht voelen. Dat mocht. Het voelt inderdaad zoals ze zeggen: heel licht.

De heide stond volop in bloei, dus daar heb ik ook nog even een foto van gemaakt en om de een of andere duistere reden heb ik ook de spoorwegovergang gefotografeerd. Gewoon omdat het kan. Hadden we gewoon nog maar een fotorolletje… Toen fotografeerden we veel bewuster!